Svängig barnmusik för hela familjen

intro_fallback_banner.jpg
 
rob_face.jpg

Tervetuloa Robin Rekku ja Jekkuorkesterin kotisivuille !

Robin Rekku & Jekkuorkesteri soittaa svengaavaa lastenmusiikkia joka soveltuu koko perheelle. Me räätälöimme ohjelmamme sopivaksi kaikenikäisille lapsille ja kokoamme konsertin jossa on vauhdikkaita sekä rauhallisempia hetkiä. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulun, liikkumisen sekä rytmiikan kautta. Mikään tilaisuus ei ole liian pieni tai suuri.

Robin Rekku & Jekkuorkesteri ovat julkaisseet 1 suomenkielisen levyn, 5 ruotsinkielistä levyä sekä laulukirjan. Orkesteri on ehtinyt tehdä noin 400 esiintymistä 2012 lähtien. Orkesterin ruotsinkielinen alter ego Robin Hund & Hans glada orkester voitti Emma palkinnon parhaasta lastenmusiikista 2017. Nyt Robin Rekku & Jekkuorkesteri on ehdolla Emma palkinnon saajaksi 2019 uuden suomenkielisen levynsä johdosta!

Robin Rekkua esittää Tomas Järvinen ja Bob Kattia esittää Henrik Strang. Tomas on koulutukseltaan YH Kulttuurituottaja, taidehallinnon maisteri, jatko-opiskelija ja työskentelee Folkhälsan Utbildning Oy:n toimitusjohtajana. Henrik on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ja työskentelee luokanopettajana sekä muusikkona. Kummatkin ovat työskennelleet musiikin parissa jo 25 vuotta.

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat uunituoretta musiikkia lastenjuhliisi!
Yhteystiedot löytyvät sivun alareunassa.

 
bob_face.jpg

Meidän kaupat

RH_red_bg.png

Tuoreet videot

Katso kaikki videot meidän Youtube-kanavalta

RH_publik_bg.png
 

Meidän orkesteri


robin.png

Robin Rekku

Robin Rekku on aivan tavallinen poika joka asuu Räykkylässä perheensä kanssa. Mutta pikkupoikana häntä välillä kiusattiin, ja häneltä tiedusteltiin mihin hänen häntänsä oli kadonnut. Aivan kuin hän olisi ollut tavallinen koira. Kaikki tämä muuttui kun hän löysi Bob Katin, hänen hyvän ystävänsä. Vihdoinkin löytyi joku joka oli samankaltainen - koira ja kissa.


Bob Katti

Bob oli aikaisemmin hieman ujon oloinen, ja siksi hänellä ei ollut montaa ystävää. Mutta eräänä päivänä toinen poika laskeutui (lue: syöksyi) lentokoneellaan Bobin pihaan Maukulaan. Poika selviytyi pakkolaskusta ehjin nahoin, ja esittäytyi Robiniksi. Tämä tapaaminen oli lähtölaskenta ystävyydelle, monelle seikkailulle sekä Robin Rekun Jekkuorkesterille. Bob soittaa kitaraa, mutta laulaa myös mielellään Robinin rinnalla.

bob.png

kossan.png

Lehmä Elleonora

Kaikista hullunkurisista eläimistä poikien maailmassa, on Elleonora lehmä kaikkein rakkain. Elleonoran seikkailunhalu sekä loppumaton kahvinhimo saattaa hänet usein kinkkisiin tilanteisiin. Usein hän kuitenkin selviää vallan mainiosti, nokkela kun on. Elleonora lehmä on hahmo joka elää vahvasti Robin Rekku & Jekkuorkesterin mukana.

 

Ota Yhteyttä

 

ProCult Productions
040-6311 886
info(at)robinhund.fi

Lataa Pressikitti tästä.

 
RH_skog_bg.png