Svängig barnmusik för hela familjen
intro_fallback_banner.jpg
 
rob_face.jpg

Välkommen till Robin Hund & Hans glada orkesters hemsida!

Robin Hund & Hans glada orkester spelar svängig barnmusik för hela familjen. Vi anpassar vårt program till barn i alla åldrar och sammanställer en konsert som består av både fartfyllda och lugna stunder. Barnen får delta aktivt genom sång, rörelse och rytmik. Ingen tillställning är för stor eller liten.

Robin Hund & Hans glada orkester har givit ut 5 musikalbum på svenska, 1 på finska, 1 sagoalbum om deras äventyr samt en sångbok. Orkestern har spelat ca 400 spelningar sedan start år 2012. Robin Hund & Hans glada orkester vann ett Emma pris 2018 för årets barnmusik 2017. Deras finskspråkiga alter ego Robin Rekku & Jekkuorkesteri är nominerad för ett Emma pris 2019.

Den här finlandssvenska barnorkestern spelas av Tomas Järvinen och Bob Katt av Henrik Strang. Tomas är YH kulturproducent, magister och doktorand i konstförvaltning och jobbar som VD för Folkhälsan Utbildning. Henrik är klasslärare och musiker. Bägge har musicerat i 25 år.

Hör av er om ni vill förgylla er fest med härlig och svängig barnmusik!
Kontaktuppgifterna hittas lägst ner på sidan.

 
bob_face.jpg

shoppa hos oss

RH_red_bg.png

senaste videon

Se alla våra videon på vår Youtube-kanal

RH_publik_bg.png
 

orkestern


robin.png

Robin Hund

Robin är en alldeles vanlig pojke som bor i Rackarbyn tillsammans med sin familj. Men som liten pojke hände det ofta att man skojade med honom och frågade var hans svans var. Precis som om han hade varit en riktig hund. Det allt ändrade när han fann Bob Katt, hans goda vän. Äntligen fanns det någon som var likadan. 


Bob Katt

Bob var tidigare en blyg pojke som inte hade många vänner. Men en vacker dag landade (läs; störtade) en annan pojke med sitt flygplan på Bobs gård i Missböle. Pojken klarade sig oskadd, och visade sig heta Robin. Det var början på en vänskap som skulle leda till både äventyr och det som numera kallas Robin Hund & Hans glada orkester. Bob spelar gitarr, men gillar nog
också att sjunga lite tillsammans med Robin.

bob.png

kossan.png

Kossan Elleonora

Kossan Elleonora är den av alla djur i pojkarnas värld som ligger närmast deras hjärtan. Med en otrolig kaffetörst och äventyrslust råkar Esmeralda rätt ofta ut för kvistiga situationer. Hon brukar ändå klara sig fint, mycket på grund av sin listighet. Kossan Elleonora är en ständigt återkommande figur för Robin Hund & Hans glada orkester.

 

Kontakt

 

ProCult Productions
040-6311 886
info(at)robinhund.fi

Ladda presskit

 
RH_skog_bg.png